top of page

Houten Carports

Aangepaste Afmetingen voor Uw Voertuigen

Of u nu een compacte carport voor één voertuig nodig heeft of een ruime overkapping voor meerdere auto's, we passen de afmetingen van uw carport aan uw specifieke behoeften aan. Uw voertuigen worden perfect beschermd, ongeacht hun grootte.

Dak bedekkingsopties
  • EPDM: Duurzaam en waterdicht, EPDM biedt uitstekende bescherming tegen de elementen.

  • Sedum: Een groen dakbedekkingsoptie die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit.

  • Dakpannen/Platen: Een klassieke keuze die zorgt voor een tijdloze uitstraling en robuuste bescherming.

epdm dakbedekking
EPDM
carport hout met sedumdak
carport met dakpannen
Dakpannen/Dakpanplaten
Sedum 
Afwerking en Kleurkeuzes

Geef uw carport een persoonlijk tintje met een breed scala aan afwerkingsopties en kleurkeuzes. Kies een natuurlijke houtafwerking voor een tijdloze uitstraling, of schilder uw carport in de kleur die het beste bij uw huis past.

Duurzaamheid en Onderhoud

Onze houten carports worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid. Ze zijn behandeld en afgewerkt om bestand te zijn tegen weersinvloeden, vocht en insecten. Dit minimaliseert de noodzaak voor intensief onderhoud en verlengt de levensduur van uw carport.

Deskundige Installatie en Service

Bij Westfriese Overkappingen bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professionele installatie en uitstekende klantenservice. wij staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot voltooide installatie.

Met onze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden kunt u de perfecte houten carport creëren die voldoet aan uw specifieke eisen en smaak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen transformeren in een functionele en esthetisch verbluffende haven voor uw voertuigen en meer. Bij ons krijgt u de buitenoplossing die u verdient.

bottom of page