top of page

Houten Veranda's

Uw Persoonlijke Buitenparadijs

Wij zetten ons in om de veranda van uw dromen te realiseren, op maat gemaakt om aan uw unieke behoeften en ontwerpvoorkeuren te voldoen. Onze houten veranda's bieden de perfecte combinatie van warmte, stijl en functionaliteit voor uw buitenruimte.

Dak bedekkingsopties
  • EPDM: Duurzaam en waterdicht, EPDM biedt uitstekende bescherming tegen de elementen.

  • Sedum: Een groen dakbedekkingsoptie die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit.

  • Dakpannen/Platen: Een klassieke keuze die zorgt voor een tijdloze uitstraling en robuuste bescherming.

epdm dak
EPDM
Sedum dak
Overkapping met dakpannen/dakpanplaten
Dakpannen/Dakpanplaten
Sedum 
Aangepaste Afwerking en Kleuren

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw veranda door de afwerking en kleuren aan te passen. Kies natuurlijke houtafwerkingen voor een tijdloze uitstraling of schilder uw veranda in de kleur die het beste bij uw huis past.

Deskundige Installatie en Service

Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap, van ontwerp tot voltooide installatie, om ervoor te zorgen dat uw veranda aan al uw wensen voldoet.

Met de uitgebreide aanpassingsopties kunt u de perfecte houten veranda creëren die aan uw specifieke eisen en smaak voldoet. Neem vandaag nog contact op met Westfriese overkappingen voor een consultatie en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen transformeren in een functioneel en visueel verbluffend buitenparadijs. Met onze houten veranda's krijgt u de buitenoplossing die u verdient.

bottom of page