top of page

Werkwijze

1

Fase 1

 We beginnen met het basisontwerp door te nemen en alle wensen van de klant hieraan toevoegen. Ook gaan we de tuin of oprijlaan opmeten, zodat de overkapping op maat gemaakt kan worden. Hierbij is het wel belangrijk dat er rekening wordt gehouden met eventuele aanvraag van vergunningen. In een aantal gemeenten is het tot een dakoppervlakte van 30m2 en een hoogte van 2,60m vergunningsvrij. Check deze regels van tevoren bij je eigen gemeente om te kijken wat er mogelijk is. Als dit is gedaan gaat onze tekenaar het ontwerp in beeld brengen. Nog niet helemaal naar wens? Dan passen we het aan totdat het goed is. Heeft u zelf al een ontwerp of een sterk idee? Dat kan, dan gaan we daarmee aan de slag. Na goedkeuring kan de productie in werking gaan.

Fase 1 ontwerp
Fundering

2

Fase 2

 We gaan nu met de productie aan de gang. Bij een overkapping van hout gaan we de overkapping prefab maken. Dit doen we zodat we bij regen en andere weersomstandigheden altijd door kunnen gaan. Hierdoor verloopt het proces sneller en kan de overkapping binnen enkele dagen geplaatst worden. Bij een aluminium overkapping wordt het ontwerp ook op maat gemaakt in de fabriek. Hierdoor krijgen we een bouwpakket dat binnen 1 dag te plaatsen is. Tijdens het productieproces komen onze werknemers alvast een keer langs om de fundering gereed te maken, zodat het plaatsen snel kan gebeuren

3

Fase 3

We gaan de overkapping bij u plaatsen. Afhankelijk van het ontwerp gebeurt dit binnen 1 tot 3 werkdagen. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk van uw overkapping genieten.

Plaatsen overkapping
Opening!

4

Fase 4

 ALLEEN BIJ ONS! Een unieke opening van uw overkapping als kers op de taart.

Al met al kunt u de volgende dingen van ons verwachten:

  • De beste ervaring

  • Persoonlijk contact

  • Een snel bouwproces

  • Gebruik van de beste materialen

  • De hoogste kwaliteit

bottom of page